De som betalar for kopen i appen far an fler funktioner

De som betalar for kopen i appen far an fler funktioner

Med modern dejting som bestar fran Tinder, Bumble, Hinge och andra gratis dejtingapplikationer glommer folk mycket bort foregangarna som Match, eHarmony och Badoo.

Plattformen grundades 2006 och ar ledig i ovanfor 190 lander ovanfor hela varlden, oversatt till 47 sprak och ar en fran de mest forbruka dejtingapparna i alltsammans varlden. Det ar en app fran typen freemium, vilket innebar att den inkluderar kop i appen utover den kostnadsfria nedladdningen.

Poangen med Badoo ar att ringa manniskor att interagera med dem i deras omrade och (om det gar bra) satta upp datum med varandra. Det finns nagra annorlunda funktioner, som att raka manniskor i narheten, forska efter konsument i olika omraden over hela varlden, moten (vilket helt spartanskt ar att svepa gallande manniskor i ditt kvarter) och slutligen videochatt, som anvandare kan dra varde fran for att interagera med varandra efter att ha pratat ett tag.

Anvandare skapar en profil i genom att ladda upp bilder pa sig sjalva, skapa en bio som beskriver dem och uttrycker deras personlighet, och till och med delar intressen och vanner gemensamt inom plattformen. Dessa premiumfunktioner (kanda som ”Super Powers”) inkluderar nedandstaende:

  • Okad synlighet: Detta placerar din profilbild kungen forstasidan av appen, beryktad som Spotlight-panelen, sa att du kommer att fa mer uppmarksamhet fran potentiella friare.
  • Kika dina gillar: Som de flesta dejtingappar kan du betala Badoos manadsabonnemang se vem som inneha gillat din profilvilket ger dig en tillfalle till en garanterad match.
  • Aktuell chatt: Premiumanvandare kan interagera direkt med de mest populara personerna i appen.
  • Meddelandes hojdpunkter: Den arme funktionen later dig marka dina meddelanden och fosa dem till toppen av din matchnings inkorg.
  • Osynligt status: Osynligt status later dig bladdra i appen utan att besta synlig pro andra brukare, sa att du kan skrida igenom hur sa appen har att erbjuda utan att lagga ut din profil sa att varlden kan se den.

Oavsett om du anvander gratis- eller betalversionen ar appen ett fullkomlighet fason att pricka andra folk som ar intresserade av motsvarighet foremal som du.

Ta bort ditt Badoo-konto

Aven om appen ar bra for att motas nya folk, finns det tillfallen enar du nog vill ta bort Badoo-dejtingappen. Det kan bero gallande att du har hittat nagon att besta med eller helt enkelt for att du ar rastlos fran appen. Eller sa kan det bero pa att appen vanligtvis rapporteras ha fruktansvarda sekretessatgarder kungen plats, vilket innebar att din data ar i evig risk. Oavsett skal ar den arme guiden arme for att presentera dig hur du tar bort ditt Badoo-konto pro smakligt.

Darfor Badoo ar tillgangligt pa all mojliga olika plattformar som Android, iOS, PC och Mac, finns det nagra metod att stryka ditt konto. Den arme guiden kommer att tacka dem alla.

Innan vi borjar, observera att ditt konto inte raderas tvart. Istallet gar den igenom en 30-dagars avaktiveringsperiod. Aven om ingen kan se dig under den arme tiden, fungerar den som en bra backup om du andrar dig och vill fortsatta anvanda den efter ett tag.

Stryka ditt Badoo-konto gallande PC

Pro att ga av stapeln med att sudda ditt Badoo-konto pa PC, se till att du loggar in gallande ditt konto via Badoo-webbplatsen. Detta bor spartanskt goras med din e-postadress och ditt losenord.

Skrida sedan till din profil vilket kan goras i genom att klicka pa ditt namn i det ovre vanstra hornet av skarmen. Darifran gar du till installningar langst upp till hoger kungen kontoskarmen. Nar du klickat kommer du till en sida med kontoinstallningar.

Tumla ner till botten av ditt konto sa ser du alternativet ”Ta bort konto”. Klicka pa den sa visas en popup-ruta som fragar ifall du ar forvissad kungen att du vill ta bort kontot. Det kommer att foreligga mycket fran kryssrutor som forsoker forvranga dig; blott bortse dem. Plattformen kommer aven att tillhandahalla dig en Premium-rabatt pro att stoppa pa den. Rata det genom att klicka pa ”stryka ditt konto.”

Badoo kommer da att forfragan dig varfor du tar bort ditt konto. Det finns mycket av annorlunda anledningar som du kan fylleri i om du vill. Annars fyller du enbart i din egen och klickar gallande ”Fortsatt”. Plattformen kommer att be dig indicera ditt losenord pro att fullborda raderingen tillsammans med nagra unika spar. Gor det, klicka kungen ”Radera” en stig till, sa kommer det att raderas! Kom ihag att om du andrar dig inneha du en 30-dagarsperiod pa dig att rehabilitera ditt konto!

Ta bort ditt Badoo-konto pa Android/iOS

Forut att initiera logga in gallande Badoo-appen pa antingen din Android- eller iOS-maskin. Harifran gar du till dina installningar via alternativet langst ned till vanster i din profil. Ga till konto och klicka kungen ditt telefonnummer/e-postalternativ fran den arme sidan. Detta leder dig till annu en blad som later dig ta bort ditt Badoo-konto.

Kungen den arme sidan kommer du att kunna logga sГ¶ta och sexiga unga filippin-flickor ut fran ditt konto, byta ditt losenord via ”Glomt losenord?” lank, och slutligen, utplana ditt konto helt. Klicka gallande ”stryka konto”, valj orsaken till borttagningen (efter att ha kampat genom massor av annonser i vagen), bortse fran sedan premiumerbjudandet och intyga att ditt konto raderas. Du kommer att ringa en popup som bekraftar borttagningen av detta konto, och du ar klar!

Grattis till att du tagit bort ditt Badoo-konto. Se till att kolla in allihopa vara andra programvaruguider har gallande TechJunkie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*