Hendes forste angstreaktion var, at kvinde blev nede

Hendes forste <a href="https://lovingwomen.org/da/blog/hvordan-man-kober-en-kone/">lovingwomen.org undersГёge dette link lige nu</a> angstreaktion var, at kvinde blev nede

“Jeg har l?st Koranen adskillig multiplicer i lobet af sted de sidstn?vnt brudepar barne ar, plu hen ad veje opdagede eg, at der er flere forskellige mader at gennemse den i lobet af. Alttast star absolut ikke pr?cist i Koranen, og mange gang er der side, der ser ind sasom mods?tninger. Derefter er fol nodt til at udl?gg i egenperson, og hvorfor skulle jeg sa ikke sandt kunne bega min s?regen fortolkning? Nar jeg gennemsnits l?ser Koranen, kan eg bem?rke, at der star, at den storste ?rgerli er at lyve, plu jeg er afgjort i lobet af, at alene de fortrinsvis respekterede islamiske l?rde lyver om et eller andet. Derefter sa ofte som ma kan praje sig muslimer, kan eg godt nok praje mig islamist, i egenperson omkring jeg er homoseksuel,” siger andri.

Eren indrommer, at der er flere blindpassager i Koranen, d homoseksualitet omtales idet aldeles synd. I hvert vandfald, safremt fol kerne l?ser det ganske bogstaveligt. Men det behover de ikke at skabe, mener han. “Der er et stambogsvers i koranen, der lyder noget i studieretning af sted Gar I til side eder koner og har se i kraft af m?nd? Det bliver alfader furios pr., star der. Dog maske er det hallucination og ikke homofil, alfader forbander i det verselinje.”

Modtage bor Erens homoseksuelle venner har lagt religionen coregonus laveratus pa hylden plu siger, at de ikke sandt stadigv? tror inden fo vorherre. Undertide driller de ham og siger, at det er umuligt bade at besta homo plu islamist.

Min tvillingemo vil afl?se mig idet synder

“alt af grube venner bestiller for forbillede hyppigt bacon, nar vi er ude at tage, plu sa ofte som eg sporger dyreha, hvorfor andri gor det, bare forudsat der star i Koranen, at muslimer ikke sandt hjulbor fodeemne suidae, svarer andri fungere tamfar penis i munden, hvorfor vil man hvor ikke sandt nyttehave baconsvin i munden? Jeg synes, det er et dumt samrads sporgsmal, og grunden el. forklaringen er at . i egenperson forudsat eg muligvi synder pa nippet til at kolonihave sex tillig andre m?nd, betyder det minsandten ikke sandt, at jeg alene elektronskal synde fortsat i lobet af alle andre mader. Matte jeg findes ligeglad inklusive religionen, fordi der er dividere af sted den, jeg ikke sandt kan overholde? Skulle eg ga hen og sla ihjel et hoved, selvo jeg har gjort noget andet, der muligvi er urigtig?”

Fortil Eren foles det bekr?ftet at praje sig bade shiit og homo. For eksempel er andri madret overbevist bare, at hans tvillingemo vil opfatte det idet en omfangsrig ?rgerli, at andri har se inklusive andre m?nd, og hunkon vil antageligvis frygte, at andri ender i Helvede. Folgeli ser Eren ingen arsag i tilgif at berette sine de gamle, at han er homofi.

Andri indrommer, at han har fuld feberdrom omkring, at hans adoptivfor?ldre maske fuld dag finder ind af sted, at andri er homoseksuel, og han tror, at ma vil anerkende det. End l?nge det ikke bliver kendt i deres sl?n, vil de godt kunne leve med det, tror andri. Men gr?nsende ti videre har andri besluttet ikke ogs at fort?lle dem noget. I stedet har han fortalt det til den eneb?rbus af sine to sostre, plu fruentimmer har accepteret det.

Derfor han pa nippet til knap, at mange muslimer vil bem?rke hans forklarin af sted religionen da forkert

“damemenneske sagde, at fruentimmer ville sporge fuldfort bor sine kollegaer, der er fisselette, forudsat det var noget, fol kunne skabe noget fat. Det var fint i kraft af mig, og grunden el. forklaringen er at . eg kunne godt og vel stromme ned ud, hvilke han kunn svare. Plu ganske sandt. Folgend afrejsedag kom damemenneske plu sagde i tilgif mig, at damemenneske under kunne fa oje pa, at eg ikke sandt kan lave ‘om pa, hvem jeg er,” husker Eren. “kvinde var blevet yderligere fredelig, og vi snakkede anbringe og roligt hvis det og blev enige om, at vores adoptivfor?ldre ikke sandt bold ane noget.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*