Allt sasom alltsammans befinner sig Tinder nago skapli dejtingtjanst

Allt sasom alltsammans befinner sig Tinder nago skapli dejtingtjanst

Flera medlemmar och nago regelbundet konsfordelning drar opp omdomet. Det finns heller inga falska medlem villig att konkurrensen kan besta brysk, stamningen fafang och att n flyktig kan bliva refuserad. Kungen odl vis kan andra dejtingsidor vara mer aktuella forsavitt du soker nagot sasom befinner si lite mer allvarligt.

Fordelar
  • Enormt inne app
  • Ni far avsevart ut fran betalningsprenumerationen
Nackdelar
  • Svajpfunktionen kan besta besvarlig

Inledning

Tinder ar antagligen saken dar mest kanda dejtingappen i Sverige i dag. Atminstone bland saken da yngre generationen befinner si det omkring konstigt forsavitt ni ick finns eller inneha existerar gallande Tinder. Skad dessutom saken da aldre generationen inneha i enlighet me vart intryck tagit sig in mer och mer kungen Tinder.

I var vankrets finns det flera aldre pa Tinder sasom ser underligt pa oss ifall vi fragar forsavit Tinder inte ar nagon ungdomsapp. Flertal tva i Sverige befinner si med i dag tack vare saken dar arme appen, och ytterligar har Tinder att tacka pro mer eller mindre lyckade dejter.

Vi ville testa saken da narvarand appen fran grunden. Ar den enkel att bruka? Ar det enkel att inleda samt bibehalla samtal? Befinner si det latt att atnjuta sig nagon dejt? Det fanns nagon fraktion fragor sasom vi stallde for vi borjade utprova saken da villig serios, sam vi kan allareda genast ge de de korta svaren: jada, jada och givetvis.

Las fortsattningsvis darfor at lyssna p mer om hurda vi begrundar det har sa nog ni tillika kan atnjuta med dej nagra forslag och namnd mo ditt eget flortande kungen kopet.

Nerladdning och anvandarprofil

Tinder kan spartanskt laddas ner igenom Google Play alternativt Itunes. Nerladdningen promenerar flinkt och for ni kanner til ordet itu tvungen n valja ut snygga bilder saso kan gora e bra intryck villig det motsatta konet.

Utover bilder villig de allena maste n indikera var du studerar/jobbar sam beratta nagon portratt profilbeskrivning (vi ska flanera narmare in pa baksida av underben ni borde beratta arme framtid). Bortsett fran bilderna ar det valfritt hur sa du vill inkludera i din profil. Denna rorlighet gillade vi, samt vi maste bidraga cred till utvecklarna stav det ha.

Swajpning samt matchning

Tinder utnyttjar odla kallad ”swajp”-teknologi darbort man bokstavlig swajpar fran profil till imag. Swajpar herre till vanster anger karl att herre ”gillar” personen sam mojligheten mo en matchning blir nago realitet. Swajpar karl daremot till moderat hande det motsatta sam mojligheten till nagon matchning franskrives. Den narvarande swajp-funktionen befinner sig ick bara verkningsfull, saken da ar samt hejdlost festlig.

Det kanns nastan saso att agera ett spel nar man gallande allvar satter igang samt swajpar. Vissa brukare swajpar stadse at vanster darfor att maximera mojligheten mot matchningar. Tanken bortom saken dar narvarande strategin befinner sig nog att man kan ga igenom tryta matchningar framtid samt forst emedan sparra de sasom hane inte kan filosofera sig att dejta. Emedan slipper man arbetet tillsammans att bedoma en oskadd gall brukare saso kanske anda aldrig skulle bli en matchning.

Kungen odla vis kan det har befinna nago smart satt, men saso vi ager lart oss bruten vara paro nar vi var unga: forsavitt nagot later forut bra darfor at existera riktig, emeda befinner sig det formodligen det! sam inte me att klara av betyga forsavit det befinner si riktig odl age vi hort rykten om att Tinder inneha ett algoritm som slar icke-br till nyttjare sasom bara swajpar til en mjalthugg inte me att grubbla sig forsavitt. Om det ha stammer kan man betrakta det sasom sa att Tinder ger ett fordel till de konsument sasom anvander swajp-funktionen odla kissbrides.com Rekommenderad läsning som saken da varje tankt att anvandas. I sa nedgang anser vi att det varenda e duktig anstrykning bruten Tinder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*