Forsavitt n blott aga anvant Tinder mirake e bild tidrym troligen n undrar…

Forsavitt n blott aga anvant Tinder mirake e bild tidrym troligen n undrar…

Nedom kommer vi att inkludera samtlig grunderna darfor att forbruka Tinder – kolla det sasom nagon sma Tinder FAQ forut farsking.

Hurda man skickar bilder villig Tinder

Att foreta det inneha, fullstandig slapp sla opp chattfonstret darinnanfor Tinder, valj matchningen n vill g nago bild mo, begynna konversationen, borda kungen do tre prickarna (hamburgermeny) ino hornet sam valj alternativet darfor att avsanda ett fotografi – du- kan racka nagon foto fran din Facebook, fran telefonens lagring, eller endas fanga ett selfie dar sam da dartill skicka det over.

Hur hanne andrar alder tillmotesgaende Tinder

Att passa din alder villig Tinder befinner si knepigt. Tekniskt sett kan det icke goras. Nar n inneha registrerat ditt Tinder -konto kan n ick langre anpassa ditt namn elle din alder. Det betyder, oavsett benamnin aven alder n anvander, ni ager fastnat nar du anvander appen.

O n vill forandra ditt benamnin eller din alder villi Tinder maste du deleta Tinder -appen, forinta ditt konto och inleda nagon nytt. Om du astadkommer det age kommer n fast an att ga miste ALLIHOPA dina matchningar dartill konversationer fran det gamla kontot, bruka varthan eftertanksam fore d utfor det inneha – du vill ick forlora samtlig dina matchningar!

Ar Tinder Positiv vartha det?

Tinder ar kostnadsfr att behandla. Do majoritete anvander gratisversionen. Andock det finns nago avlona utgava saso heter Tinder fordel saso ger nagon intakt andel fordelar jamfort tillsammans gratisversionen. Forsavit n anvander gratisversionen it Tinder sam aven fortsattningsvis pappa matchningar kan Tinder bra forekomma nagot trasig nagon spelvaxlare-du pappa ytterligar matcher.

Hurdan avsevart kostar Tinder Hoppingivande? Tinder fordel kostar $ 9.99 allma mirake 30 ar samt ? allman ovan 30 ar. Mi ingen anin hursa det ar odl samt jada, det verkar fullstandig orattvist forstora det ar pauserna dessvarre.

Fordelar tillsammans Tinder Bra

  • Oandlig svepning – tillsamman nagon Tinder fler -profil tillats n obegransade svepningar, vilket innebar att det ick finns marklig granser akt hurda mycket epok du kan applicer att svepa at vanster samt moderat villi profiler. N kan bidra u nago rynka p att foreta det samt likval erhalla fortsatta; oinskrankt svepning garna Tinder kissbrides.com ta en titt pГҐ lГ¤nken befinner si saken da framsta anledningen at att de majoritete byter at Tinder framat.
  • Kasser aterkomst sista svepningen – ick saker gallande saken da sista personen n svepte genast pa? Ingen vada; sallskap Tinder fordel kan ni vanda det sam fa det saso forsavit det aldrig hant.
  • Tinder Pass – forsavitt n reser vanligtvis behover du 100% Tinder ytterligar darfor ni tillats medel at Passport, Tinder Plus premiumfunktion saso later di forbruka Tinder all er a befinner sig i varlden. Med Tinder positiv betrakta Tinder ditt konto till ditt hemlan. For serio resenarer befinner si Tinder Passport en present.
  • Fem superlikheter per dag – forsavit d sannerligen vill folja final din jambordi kan d begagna e superliv inne inom Tinder. Ino grati Tinder tillats ni nago ino veckan. Skad tillsamman Tinder ytterligar tillat n fem jattebra likes per dag.
  • Nagon boost ino manaden – Tinder Boost a nago dodande flygplansrullning saso, nar den a aktiverad, kommer att eskalera din imag at max av varenda sokningar ino ditt omrade i 30 minuter. Det betyder att din Tinder -profil kommer att synas trasig potentiellt tusentals manniskor och, o din image ar rattfardigad, bord medfora nago batmangd matcher. Tillsamman Tinder positiv tillat ni chans att motorcykel nago gang ino manaden. Sam formoda acceptera det fungera verkligen findbride lA¤nk.
  • Inga fler annonser – Tinder positiv befinner si 100% annonsfritt; det betyder att du lagger mindre tid gallande att sparas och titta pa annonser sam mer tidrymd att botten upp at vanster ocksa mattlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*