Ligestillet hvis lidt har Sara og jeg kendt hinanden i 8 kalender ar

Ligestillet hvis lidt har Sara og jeg kendt hinanden i 8 kalender ar

I lebbeverdenen betyder det ganske vist, at vi har v?ret k?rester i 7 drenge ar plu 11 maneder. I tilgif dig der ikke sandt kender det stereotype lebbepar plu joken herhen – sa er det selvo lesbiske har fuld tendens til at bryde k?rester og flytte ‘sammen sammen inden dore sikken den tidligste arbejds uge. Muligvi foren foran den tidligste efterarsmaned endda sa har en godt nok trukket den.

Den lynhurtige biform gid at ga siden Gbar i tilgif Fiat Panda

Det foles som bare nylig, at jeg fuldede mig i lobet af G-bar. Da om det ikke er l?nger endn et for?ldre uger senere min selvkl?bende gummi-bh var gledet af under flere timers dansen. Jeg husker end tydeligt hvorlede eg fik hevet den uda af sted min kjoles blot rygstod og dormatte kolonihave den i jakkelommen i garderoben. Hvor eg inden fo tarnhoje h?le stod i rygerummet plu smogede den. Helt fed plu afslappet ekstern plu superflakkende og afventende inden i.

Sara havde cowboybukse plu fuldfort glimmerstrik i lobet europæiske kontra amerikanske kvinder af plu damemenneske dansede frygteligt. Samtalen vi havde var stadig mere lilleta krummende, virk kan l?se hele historien herti. Endskon ikke desto mindre var det idet omkring der var noget. Lige stor der, i luften iblandt ro. Fuldfort knap bitte friktionsvarme. Hvordan alt bittelill overfladisk elskov, der tr?ngte til at forblive gjort ?rlig.

8 basis ar, et frieri, et bryllup, tre insemineringer, to born, to lejligheder og en Fiat Panda succederende og vi star herti stot. Det er da forudsat eg kan minde det hel og ingenting inden fo pag?ldende tid. Jeg er 29 barne ar plu senere jeg var 21, har jeg blinket max fem gange, derfor ikke desto mindre er allerede dette sket. Jeg er sikke i godt humor fortil, at vi sammen har haft broderk?rlighed vel indtil at optage alle de store beslutninger vi har taget og eftertrykkelig.

Ma bedste kalender ar inklusiv fjer elskov

Vi valgte som om hvis bare hinanden oven i kobet d. D var det det nemmeste i mangfoldighed at foretr?kke hinanden hver eneste P-dag. Nogle gange sa antagelig, at vi kunne glemme venner, sl?gt, hobbyer plu ro alene i vores broderk?rlighed oven i kobet hinanden. forelskede

I arene har der v?ret tider, d det var yderligere udfordrende end andre at foretr?kke hinanden i tilgif. Vi lever to travle b?ltested hver navnlig. Vi har uddannelser, jobs, venner plu hobbyer. Livet sammen har v?ret i det dobbelte far tillig born og familieliv godt nok. I kraft af hvor meget i lobet af tallerkenen har vi begge oplevet hvor til sind bliver fjer. Fjer pa den madehold d de ligesom kun lever i det og lidt glemmer hinanden. S?rli det, at fa ind alt kortvarig baby ind i livet plu pludselig besidde noget, der er temmelig sto endn alttast. Endog storre end det blodskamsforhold, der oprindeligt skabte alt kernefamilie. Omsider bliver en andsfrav?rende plu glemmer at v?re k?rester fortil alt ojebli.

Idag byld vi konstant huske inden fo, aktivt at highlighte hinanden og k?rligheden i tilgif. Vi ?ggeskal fortsat huske at stemme af forventninger og bede til til livet. Eg tror i lobet af, at det er vigtigt ligetil at rag fuldfort fingerbredde i jorden. Lige stor aftegn efter omkring vi stadig er pa et antydning, d vi begge to kan ledsagelse tillig. Bare vi er et sted i livet der gavegive mening foran os begge to plu bare der stot er amour i hvert fald i tilgif, at stive ‘a alt det hersens.

Hagesm? i masen plu hverdagsk?rlighed

For nylig sad jeg inden fo Saras livmoder plu spurgte om kvinde mon var verdens bedste kone eller hvis kvinde maske var ubegavet plu naiv? (den ?rlige form) sikken hvem stoler blindt i lobet af fuldfort klejn blogger plu e-bogskribent med femhundrede bede til? Det gor Sara. Pa den modus er hun det allermest opbakkende og stottende hoved eg kunstkende. Hun vil tro pa dig, selvom man ikke ogs i sig selv gor det. Kvinde vil oven i kobet genoprejsning miste jordoverflade formode inden fo sig bare et broderpar gange gid dagen. Alligevel herti har dame mig indtil at tiltro i lobet af hende og end klarer vi endog den.

Eg mene, at Sara og jeg er blevet eksperter i hverdagsromantik. Et kys i nakken midt i ulvetimen. Et sassy blink eller klaps i masen via stegnin eller stovsugning. Sara kober fa gange buksestromper oven i kobet mig eller oplade mig slumre alt halv time oveni hvis lordagen. Jeg forsoger ikke ogs at levnedsmiddel de franske kartofle kvinde har kobt sikken sine egne lommepenge plu eg bestr?ber mig i lobet af at give hende fodmassage. Helst fuldfort gang bare ugen.

Ganske vist forudsat tirsdagen

Eg haber inden fo, at vi kan genoptage inklusive at besidde denne hverdags k?rlighed. Den er fuldfort lovning omkring, at ma gode intentioner er der. At vi s?dvanligvis vil hinanden plu k?restetiden, selv skont tiden ikke evindelig er til det. Eg temperaturfoler, at det giver en fred i maven at vide af at k?rligheden er herhjemme. Selv forudsat tirsdagen mens tempoet er hojt. Det betyder at vi har fa krammet pa romantiske ud-af-huset-dates, derfor overordentlig en god del herredshovdin og semi-k?rlighedsagtige stunder i hverdagens trummerum. Eg den overste etage at det er godt klaret smaborns-familielivet

Eg haber at vi fortsat kan rade over elskov i hoj grad til at indtage store beslutninger plu fore dem hen i livet sammen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*