Enastaende bemott bruten arbetskraft, skad dessvarr kanns rummen nagot daterade

Enastaende bemott bruten arbetskraft, skad dessvarr kanns rummen nagot daterade

Helt javisst vistelse! Trevligt spa samt valstadat. Vi bodde . i byggnaden “Lasidan” sam hade en vag dorrvred mo badrummet samt nagon bruten golvlampa pa rummet. Fordel stav ett valdigt hovdjur samt corona-saker frukostbuffe. las mer

Jag bodde har markli natter nedanfor sommantaget varje jag icke i synnerhe nojd tillsamman grima besok villig det har nagot . slitna och dessvarre lite overprisade hotell. Markli axplock:- nago remarkabel detalj var t ex att rummen icke stadas nedanfor vistelser. Hotellet anser att det befinner sig pga Covid, andock for mig befinner sig det obegripligt. Stadning samt hygien torde ju framfo besta tillagg viktigt.- Frukostbuffen vart relativt bamse andock det kandes likval trangt tillsammans andra gaster sam mi undvek narmast i foljd att ata morgonmal villig hotellet.- Skal du anda bo dar, undvik att he i annexet, den s k Lasidan. Det ar en fore det har vandrarhem nago bestandsdel dan saso age omrustats darfor att bliva nagon fraktion hotellet. Drygt samma kostnad som huvudbyggnaden andock absolut obekvamt forsavitt karl t ex vill bruka spa-avdelningen.- Parkeringssituationen vart inte ett dyft vidare. las mer

Vi befinner si jattenojda tillsamman var vistelse hos ede. Bra rum i sutterang plan saso gjorde det svalt. Vi bodde i huvudbyggnaden gallande . flat 2.Valdigt angenam spa med angenam sam lyhord personal.God foder sam bamse lacker frukost.Bra att er inte stadar nar karl länder som älskar amerikanska killar bor atskilliga natter inte me att ni lagger eder tidrym gallande att feja mer nar det befinner si omvaxling bruten gaster. las mer

Det finns mer att anfora, skad mig nojer undertecknad odl

Vi til blott gallande restaurangen.Det tog ungefa 1,5 tim innan vi fick maten.Vi googlade menyn emedan vi icke ens fick ett sadan. Men . maten varje borda.Inte vart 1500kr las mer

Vi bodde i en dubbelrum tillsammans havsutsikt i huvudbyggnaden. Tyvarr befinner sig vi ick nojda med var vistelse. Rummet var slitet . och inte bra stadat (eluttag som ej funka, tvattfat saso god, dammigt, svar att ringa varmvatten i duschen mm..). Servicen varenda inte bra, upplevelsen vart att manga var unga sasongsarbetare som ick hade kontroll pa laget. Wi-Fi varenda helt vardelost, bade gallande flyttbar samt dator, trots alkoholpaverkad wifi-tackning, vilket utfor att det befinner si svart att arbeta harifran (4G samt inte bra). Att rummen ick stadas nar herre ar darborta flertal dagar befinner si tillika det daligt – det skylls pa Corona skada som forr gast skrivit bor det besta annu viktigare att roja och torka itu rummen nu. Herre befinner si ju knappt darbort nar stadaren kommer.Det saso varje duktig varje pool-omradet, avgiftsfri parkering och frukosten.Sammantaget utfor det ha att vi ick rekommenderar e att bo gallande hotellet till det beloning dom tar, betalar hane mer forvantar hane sig likasa mer. las mer

Rummen vart godtagbart, skad maten var ick gigant finemang skada fungera. Spat var acceptera, skada ar f litet det finns 1 “stor” bassan sam . ett bubbelpool. Det finns 2 bastus ett 65 graders och en ang saun. Ingenting sarskilt spa skada trevligt stav familjen. las mer

Age marigt att fororda detta hotellet

Roligt hotell tillsamman spa och tatt mo havet pro e bad. Fornam panorama kvar Smogen nar hane kakade ett bra morgonmal.

OMEN!! Bokningssystemet funkar ick dartill kraftigt bristfallig kundservice i receptionen.Jag bokade ett hotellrum . vi hotellets webbsida saso darbort hade lediga lokal forut midsommarafton. Sjalv valde projs igeno latta tillsammans alternativet ”fa framst sam avlona sen”. Bokningen gick genom sam mig fick direkt en raknin darbort forfallodatumet kungen fakturan varenda infor ankomst(!). Mig kontaktade Klarna och fragade forsavit dom hade gjort nagot inkorrekt men de hanvisade mo att det befinner sig hotellet saso skickar ut fakturorna. Nar sjalv kontaktade hotellet sa hanvisade dom retur mot latta att felet nedstam hos do. Igen tog mi forbindelse tillsammans Klarna som bekraftade ater att det befinner sig hotellet saso ansvarar forut utskick bruten fakturan. Tillsammans andra ord sa hade hotellet ingen saso helst koll kungen hur deras fakturering fungerade samt de visade ingen amna tillsammans att hjalpa till tillsammans arendet.Nastan par veckor postumt att jag hade fatt fakturan funderade sjalv pa hurs mi icke hade fatt e bokningsbekraftelse darbort det framgick det bokade datumet. Jag ringde mo receptionen villig hotellet sasom bekraftade att do ager e ick fungerande bokningssystem och att mig ej hade nagot hotellrum bokat i deras system aven att alla dubbelrum genast varenda fullbokade. Ratt flyt att herre icke kom darat villig midsommar samt fick vanda i dorren for att aka boning. Jag inneha hort fore om att hotellet inneha nago riktig dalig tjanster men ville bidra det en tillfalle. Det vart sista gangen sasom sjalv bokade ett lokal gallande Smogens Hafvsbad. Avrekommenderar kraftfull a att tinga pa det har hotellet. Do gjorde samtliga fel de kunde fore man ens kom darat. Samsta mojliga vitsord mot hotellet! Valj annat valmojlighet. las mer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*