Det sa klick pa sajten stav kristen dejting

Det sa klick pa sajten stav kristen dejting

Nar herre hittar precis kan det flanera flinkt – det vet Josefin Arnelind samt Mattias Astrom som traffades igenom sajten . Ett par manader postumt etta motet vart dom forlovade.

Josefin Arnelind, 38, i Orebro hade i ringa man dejtat gallande webbe fordom. Skad langtan efter att motas den korrigera, saso likasa delade hennes antaga samt kristna varderingar, gjorde att hon slutligen valde att bilda ett profil pa den kristna dejtingsajten kristendate.

– mig varenda enormt skeptisk mo att dejta online. Andock mi ville traffa ett kristen medspelare samt tankte att mig kunde utprova i samtliga fall, trots jag ej hade speciellt hoga forvantningar, sager Josefin.

– Jag tankte ”vad ar detta?” sam ”hur uttrycker folk sig?”. Mig gick ur och odl gick mi tillsammans aterigen. Det varenda fa fram sam aterkomst

En herre stack ut

Det drojde emellertid ej sa lange forran hon fick e anslag fran en hane sasom stack ut. Det var hur fungerar Bumble Mattias Astrom, 41-arig smabarnspappa boende i Borlange, som fangade Josefins entusiasm.

– Det varenda inte va han skrev utan hurdan, Mattias vart chevaleresk, formell och angenam. Vi gre mot varandra alltid samt det blev massa timmar i telefon varje dag. Vi pratade at ett-tva villig natten, om ingenting omojligt.

– sjalv blev hejdlost vetgiri villig henne, konversationen kom i gang fastning, det varenda aldrig tungrott. Alltsammans kandes grymt naturligt enda a inledning, anser Mattias.

Delar varderingar samt saken dar kristna tron

Det visade sig innehava flera ­gemensamma namnare. Mattias befinner sig idioter och Josefin forskole­pedagog saso omedelbart pluggar at ­specialpedagog. De uppskattar bagg bakgrund samt musik. Och sa delar de varderingar och den kristna tron.

Postum att hava pratat i en vecka akte Mattias av hemmet i Borlange darfor att besoka Josefin i Orebro.

– Vi hade allaredan da enastaende koll pa varandra sam kande att vi klickade. Sa vi ville experimentera hurda det kandes att ses i verkligheten, anser han.

– mi ager nago glasdorr i grimas trappuppgang, nar jag tittad honom sta darborta utstot samt smila odla kande jag hurdan mig blev varm samt glad. Mig fick bekraftelse gallande det mi hade kant nar mi pratade med honom, den kanslan forstarktes sannerligen nar vi tittad varandra, uppg Josefin.

Regelbunda mote

Relationen fortsatte att blomstra i kvick takt, tillsammans kontakt va dag och regelbundna mote. Josefin som studera villig avstand inneha kunnat tillbringa jatte- tidrym hos Mattias och prova vardagslivet tillsammans.

Efter att innehava dejtat i ett par manader kom saken dar stora fragan. Saken da 27 januari friade Mattias at Josefine – sasom sa givetvis.

Soft att fa dividera tron tillsammans varandra

Bade han sam Josefin ar tillsamman i pingstkyrkan. En annan fenomen do inneha gemensamt befinner si att de forr haft forhallanden tillsammans manniskor som ej befinner si kristna. Dom beskriver bagg hur tillfredsstallande det kanns att omedelbar lite separera tron tillsamman varandra.

– Att lite bege sig i kyrkan sammanlagt sam att bedja sallskap befinner sig nagot jag langtat postum. Darpa att ringa separera varderingar forsavitt barnuppfostran samt ovrigt, att alldeles enkelt atnjuta mota livet tillsammans av det kristna perspektivet, det kanns jattebra, anser Josefin.

– Det ar obeskrivligt, mig behover ick skammas for dom bitarna. Sjalv antaga definitiv att man kan atnjuta en sekulart gifte att rulla, men stav jag kanns detta minsann sasom en segrand id, anser Mattias.

– Ja, hurs icke? Det befinner sig vart en ansats, det gick ju bra stav oss. Det ar dock duktig att grubbla pa att det absolut saso villig andra sajter finns oseriosa mannisko samt nattroll, sager Mattias.

“hane far besta lite observant”

– sarskilt som tjej kommer du lite konstiga proposition. Somliga kan ej namna sig gallande e bra taktik, somlig kan icke behandla att atnjuta alternativ ge nobba. Hane tillats befinna en aning vaksam, uppg Josefin.

– en finemang rad ar att gora nago grundlig imag darbort ni beskriver vem n ar samt baksida av underben ni soker. Emeda kommer du verk sasom mer seriosa sam enar befinner si nog chansen storre att ni lyckas, sager Mattias.

Omedelbart planerar paret pro fullsatt pro framtiden. Planen befinner si att Josefin flyttar op at Mattias i Borlange. Samt odl blir det giftermal framover.

– Vi ser fram emot ett liv ihop och att beskada baksida av underben Gud vill gora tillsamman oss, hur sa var omrade i forsamlingen blir, uppg Mattias.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*